Bestillinger, spørsmål eller tilbakemeldinger

For bestilling eller andre henvendelser, bruk meldingsfunksjonen nederst på siden eller e-post til:

Tlf:                      97532505

Besøksadresse:    Lundsengvegen 84, 7725 Steinkjer

NB: husk å oppgi artikkelnummer ved bestilling! Du får tilsendt faktura pr. e-post eller ordinær post etter ønske. Varen kan hentes direkte på adressen Lundsengvegen 84 på Steinkjer eller varen kan sendes  i posten. Kjøper betaler for frakt (eksempelvis Norgespakke) ved sending eller retur av vare. Fraktkostnader påføres fakturaen du får tilsendt.


For informasjon om angrerett: Se følgende link:

http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett/har-jeg-angrerett


Om bestillingsarbeider:


Har du spesielle ønsker til produkter ? Utsmykking til privat eller offentlig rom? Kanskje du vil få laget noe unikt av ei rirkule du har på låven? Eller et minne fra det store tuntreet som nettopp ble felt? Jeg kan ta på meg slike oppdrag så lenge det er i kategorien "større arbeider". (Prisklassen kr. 2000 og oppover) Ta kontakt! 


Når det gjelder mindre arbeider, slik som f.eks: Ostehøvelskaft, kjevler, skaft til redskap, små turkopper, penner etc. oppfordrer jeg til å sende en forespørsel til facebook-gruppa "Tredreierne". Der er det flere som utfører slike oppdrag med god kvalitet. 


For spørsmål, bestillinger eller andre henvendelser kan du bruke skjemaet nedenfor:


 
 
 
 

Nyeste kommentarer

12.11 | 15:35

Tusen takk for det flotte møtet på Kystens Arv i dag! Utrolig utstilling og glimrende pedagogikk gjorde dagen minnerik for oss! Tove og Tor

26.10 | 10:22

Hei du! Var nettopp en tur innom Kystens Arv,
flott museum på alle vis. Men vasene dine!!! De ble faktisk den største opplevelsen. Så flott, vakkert og håndverksmessig suverent, du er
god!!!

18.09 | 10:24

Det er utrolige flotte ting du lager. Det er underlig at prisene ikke er høyere for produktene dine. Jeg skjønner at de må selges lett. Jeg er betatt!

12.08 | 17:54

Siden din er til stor inspirasjon, masse flotte ting du lager, når du skriver oljefinish, hvilken olje er det du bruker

Del denne siden