Produktvisning/galleri

Hvis man holder et dreid produkt vil treets glød variere etter som man snur og vender på emnet. (Dette har med lysvinkel og refleksjon å gjøre). Fargegjengivelsen kan også variere litt etter belysningen som nyttes til bildetakingen.


Denne siden har flere gallerier. For at det skal være enkelt å navigere er galleriene kategorisert ut fra type produkt. På startsiden til disse hovedkategoriene finner du mer utfyllende informasjon om den aktuelle produkttypen. Videre er hver produktkategori delt opp i underkategoriene "til salgs" og "solgt". Årsaken til at solgte produkter er synlige er at de fortsatt kan tjene en hensikt med tanke på å fremme ideer/inspirasjon for andre som driver med tredreiing eller annet trearbeid. Du klikker på linkene under for å komme til ønsket galleri. (Du kan også velge galleri direkte fra hovedmenyen)

Under hvert bilde finner du kortfattet info om produktet, I hovedsak nevnes treslag, størrelse (i cm) og type overflatebehandling. Skulle du trenge flere opplysninger om produktet er det bare å ta kontakt. (Se menyen "kontakt")

Nyeste kommentarer

12.11 | 15:35

Tusen takk for det flotte møtet på Kystens Arv i dag! Utrolig utstilling og glimrende pedagogikk gjorde dagen minnerik for oss! Tove og Tor

26.10 | 10:22

Hei du! Var nettopp en tur innom Kystens Arv,
flott museum på alle vis. Men vasene dine!!! De ble faktisk den største opplevelsen. Så flott, vakkert og håndverksmessig suverent, du er
god!!!

18.09 | 10:24

Det er utrolige flotte ting du lager. Det er underlig at prisene ikke er høyere for produktene dine. Jeg skjønner at de må selges lett. Jeg er betatt!

12.08 | 17:54

Siden din er til stor inspirasjon, masse flotte ting du lager, når du skriver oljefinish, hvilken olje er det du bruker

Del denne siden